[b][i][b][i][b][i][b][i][b]بصو بأه حبيباتى انا عاملة دايت الايام دى بس بعمل حاجة غريبة شوية عشان اصبر نفسى على الحرمان من الاكل اللى بموت فيه...بطبخ كل الاكلات اللى نفسى (بس مش بأكلها ) عشان زى ما بيقولو العين بتشبع قبل المعدة و ليل نهار بتفرج على برامج طبخ فى باقى القنوات و عشان كدة عملت النهاردة ملوخييييييية خضرا لانى مش بحبها بطماطم لا انا و لا زوجى و لا اولادى( تقولوش يعنى هاكل منها !!) ههههه و جنبها فرختى المحشية بألذ فريك (ريحته تجنن فمابالكم بالطعم) و طبعا شوربة لسان عصفور و أرز بالشعرية ..طولت عليكم؟؟؟[/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][b]نبدأ بسم الله[/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][b]للدجاج بالفريك : دجاجة مغسولة و متنظفة كويس بالملح و الدقيق .. نص كوب فريك مغسول و منقوع ساعتين ..كبد الدجاجة مقطعة صغير .. بصلة مبشورة.. طماطم مقطعة صغير .. ملعقة توم مفروم .. مكعبين مرقة دجاج ..معلقة صلصة .. ملح و فلفل و بهارات .. كوب ماء لتسوية الفريك[/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i]
[b][i][b][i][b][i][b][i][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
يشوح البصل فى معلقة زبدة حتى يصفر ثم يضاف التوم ثم الطماطم و الكبدة ويقلب
دقيقتين و نضيف الفريك و مكعبات المرقة و كوب الماء
و ضيفى ليهم الفلفل و البهارات و معلقة الصلصة
اتركيهم على النار حتى يتشرب الفريك الماء...شميتى ريحته بأه؟؟!!
انا دايخة يا بوى هههههههههه
دى الفرخة و ده الفريك و ده التوث بك ..
و أحشى يا ريا و كتفى يا سكينة
شوحيها بأه فى حتة زبدة صغنونة مع مستكة و حبهان من جميع الجوانب و زودى عليها الماء و و رقتين لورا لغاية ما تستوى و دخليها الفرن تتحمر عشان منقليش فى زيت و تكون اخف
و ده شكل الفرخة بعد ما خلصت يم يم يم يم
طبعا الشوربة بتحمصيلها لسان العصفور فى حتة زبدة صغنونة خالص و بعدين تنزلى عليه بالمرق و تضيفى الملح
كنز الاكلة دى بأه الملووووووووخية..انا بعملها بمرقة الفراخ بس من غير عصير طماطم لانى بحبها خضرة و عليها مكعبين مرقة و رشة شطة او بابريكا و رشة كمون صغيرة و معاهم بصلة مبشورة ..لما تغلى المرقة و تستوى البصلة تنزلى عليها بالملوخية المخروطة و لا تنتظريها لتغلى و لا تغطيها على النار حتى لا تسقط الملوخية و تنفصل عن الشوربة.. قبل ما تغلى اعملى طشة التوم و الكسبرة الناشفة فى معلقة زبدة صغنونة و لما يصفر التوم و الكزبرة نزليهم على الملوخية و كلى اطعم ملوخية
قدمى الاكلة الجامدة دى مع الارز بالشعرية و بالهنا و الشفا على قلوبكم
رجاء..لا تنسى التقييم
[b][i][b][i][b][i][b][i][size=25][size=25][b][/size][/b][/size][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][size=25][size=25][b][/size][/b][/size][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][size=25][size=25][b]من مواضيعى ....[/size][/b][/size][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][size=25]ليالى رمضان ما تحلا الا بكاسات ليالى لبنان[/size][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][size=25]طاجن الرتاتوى بالدجاج المشوى بالصور[/size][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][size=25]ألذ منجاؤونة بورسعيدى مش البريوش اللى زى الفينو[/size][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][size=25][b][i][size=25][b][i][size=25]
[b][i][b][i][b][i][b][i][b]نبدأ بسم الله[/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][b]للدجاج بالفريك : دجاجة مغسولة و متنظفة كويس بالملح و الدقيق .. نص كوب فريك مغسول و منقوع ساعتين ..كبد الدجاجة مقطعة صغير .. بصلة مبشورة.. طماطم مقطعة صغير .. ملعقة توم مفروم .. مكعبين مرقة دجاج ..معلقة صلصة .. ملح و فلفل و بهارات .. كوب ماء لتسوية الفريك[/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i]
[b]الطريقة
[/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][b][i][b][i][b][i][b][i][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
يشوح البصل فى معلقة زبدة حتى يصفر ثم يضاف التوم ثم الطماطم و الكبدة ويقلب
دقيقتين و نضيف الفريك و مكعبات المرقة و كوب الماء
و ضيفى ليهم الفلفل و البهارات و معلقة الصلصة
اتركيهم على النار حتى يتشرب الفريك الماء...شميتى ريحته بأه؟؟!!
انا دايخة يا بوى هههههههههه
دى الفرخة و ده الفريك و ده التوث بك ..
و أحشى يا ريا و كتفى يا سكينة
شوحيها بأه فى حتة زبدة صغنونة مع مستكة و حبهان من جميع الجوانب و زودى عليها الماء و و رقتين لورا لغاية ما تستوى و دخليها الفرن تتحمر عشان منقليش فى زيت و تكون اخف
و ده شكل الفرخة بعد ما خلصت يم يم يم يم
طبعا الشوربة بتحمصيلها لسان العصفور فى حتة زبدة صغنونة خالص و بعدين تنزلى عليه بالمرق و تضيفى الملح
كنز الاكلة دى بأه الملووووووووخية..انا بعملها بمرقة الفراخ بس من غير عصير طماطم لانى بحبها خضرة و عليها مكعبين مرقة و رشة شطة او بابريكا و رشة كمون صغيرة و معاهم بصلة مبشورة ..لما تغلى المرقة و تستوى البصلة تنزلى عليها بالملوخية المخروطة و لا تنتظريها لتغلى و لا تغطيها على النار حتى لا تسقط الملوخية و تنفصل عن الشوربة.. قبل ما تغلى اعملى طشة التوم و الكسبرة الناشفة فى معلقة زبدة صغنونة و لما يصفر التوم و الكزبرة نزليهم على الملوخية و كلى اطعم ملوخية
قدمى الاكلة الجامدة دى مع الارز بالشعرية و بالهنا و الشفا على قلوبكم
رجاء..لا تنسى التقييم
[b][i][b][i][b][i][b][i][size=25][size=25][b][/size][/b][/size][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][size=25][size=25][b][/size][/b][/size][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][size=25][size=25][b]من مواضيعى ....[/size][/b][/size][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][size=25]ليالى رمضان ما تحلا الا بكاسات ليالى لبنان[/size][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][size=25]طاجن الرتاتوى بالدجاج المشوى بالصور[/size][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][b][i][size=25]ألذ منجاؤونة بورسعيدى مش البريوش اللى زى الفينو[/size][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
[b][i][b][i][b][i][size=25][b][i][size=25][b][i][size=25]
الخميس سبتمبر 07, 2017 3:22 pm من طرف جنة مرسي
» عيادات دكتور محمد السملاوى للتجميل والليزر
الثلاثاء سبتمبر 05, 2017 4:21 pm من طرف جنة مرسي
» عيادات دكتور محمد السملاوى للتجميل والليزر
الثلاثاء سبتمبر 05, 2017 2:48 pm من طرف جنة مرسي
» ادارة صفحات الفيس بوك
الإثنين سبتمبر 04, 2017 4:25 pm من طرف جنة مرسي
» حقن البوتكس شباب دائم
الإثنين سبتمبر 04, 2017 1:30 pm من طرف جنة مرسي
» حقن البوتكس شباب دائم
الأحد سبتمبر 03, 2017 4:22 pm من طرف جنة مرسي
» ادارة صفحات الفيس بوك
الأحد سبتمبر 03, 2017 3:35 pm من طرف جنة مرسي
» تفتيح ونضارة البشرة مع دكتور سملاوي
الأربعاء أغسطس 30, 2017 2:56 pm من طرف جنة مرسي
» تفتيح ونضارة البشرة مع دكتور سملاوي
الثلاثاء أغسطس 29, 2017 4:01 pm من طرف جنة مرسي